Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 причин не носити в'єтнамки влітку

5 причин не носити в'єтнамки влітку

Ось чому не варто купувати і тим більш носити таке взуття.

der34r43rf435.jpg (194.51 Kb)
Вони відкривають дорогу для інфекцій
Відкрите взуття - це дуже зручно. Але, на жаль, це зручно не тільки вам, а й різним бактеріальним, вірусним та грибковим інфекціям. Особливо влітку, коли підхопити їх дуже просто.

Вони можуть призвести до затримки рухів
Дослідження показали, що у в'єтнамках і шльопанцях ми робимо коротші кроки, ніж в іншому літньому взутті, з маленьким каблучком. Виходить, що ви пересуваєтеся повільніше, ніж зазвичай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів на користь червоного вина

Вони можуть стати причиною травм
Ви стаєте більш незграбною у в'єтнамках, адже вам доводиться на ходу "ловити" їх, стежити, щоб стопа не вислизнула з гумового взуття. Це може стати причиною того, що ви оступитеся або впадете.
 
Вони руйнують ваші п'яти
Коли ви носите взуття з абсолютно плоскою підошвою, п'ятою ви вдаряє об землю набагато сильніше, ніж будь ходите у взутті на маленькому каблучку.

Вони можуть стати причиною пухирів
Тонкий ремінець в'єтнамок часто натирає шкіру і викликає пухирі. Як тільки пухир лопається і утворюється відкрита рана, ви стаєте вразливою до патогенів, тим самим інфекцій, яких удосталь на землі.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 11.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1887

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: