Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 6 простих способів, щоб витрачати калорії

6 простих способів, щоб витрачати калорії

Якщо ви хочете спалювати більше калорій, але при цьому не маєте часу для того, щоб встигати сходити в спортзал або поплавати в басейні, спробуйте застосувати ці хитрощі: вони точно допоможуть!

987trfghj.jpg (153.02 Kb)
Розганяємо метаболізм
Добре налагоджений обмін речовин - основа успішного схуднення. Для того щоб прискорити метаболізм, включіть в ваш комплекс вправ присідання або стрибки. До речі, саме так худла Крістіна Агілера: вона робила в день 350 присідань! Якщо вас злякала ця цифра, почніть з десяти присідань.
 
Холодне повітря
Чим холодніше повітря у вашій кімнаті, тим більше калорій витрачає ваш організм для підтримки своєї життєдіяльності. Ще один привід включити кондиціонер на охолодження!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 продуктів з яких треба готувати салати для схуднення

Перегляд серіалів по-новому
Дивіться телевізор? Навіть в цей час ви можете худнути! Для цього просто сядьте на підлогу: в цьому положенні наші м'язи працюють більше, ніж під час сидіння на ліжку або стільці. Ви і сама відчуєте, як вони напружуються.
 
Нагадування на телефоні
Встановіть на своєму телефоні сигнал-нагадування через кожні 30 хвилин. Коли він продзвонити, вставайте і трохи пройдіться, розімніть м'язи. Якісь 5 хвилин ходьби спалять 15 калорій, а це вже щось!
 
Плюс п'ять хвилин
До щоденної рухової активності (бігу, прогулянок, зарядці) додайте всього лише 5 хвилин. Це зовсім небагато, ви й не помітите, як вони пройдуть. Зате рівно на цей час збільшиться інтенсивне спалювання калорій у вашому організмі!

Вправи з обтяженням
Якщо ви вранці робите зарядку, додайте гантелі: звичайні присідання або махи руками з гантелями будуть набагато ефективніші. Якщо у вас немає гантелей, можете замість них використовувати пластикові пляшки, наповнені водою.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 02.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1918

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: