Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 порад, щоб вилікувати застуду влітку

6 порад, щоб вилікувати застуду влітку

Часто ми думаємо, що застудитись влітку – справа не з легких. Спекотна погода, відсутність опадів та переохолодження, проте насправді «підхопити» кашель або нежить влітку так само просто, як і в будь-яку іншу пору року. Якщо ви відчуваєте перші симптоми застуди, але не знаєте, як правильно лікувати її, ця стаття написана саме для вас!

tgtght45yg56y.jpg (190.72 Kb)
Зазвичай, у період зимових та осінніх епідемій лікарі радять нам тепліше одягатись, шукати шарф з шерсті, пити гарячі чаї та парити ноги. Проте сумнівно, що хтось при температурі повітря +30 здатен витерпіти такі тортури. Що ж тоді робити та як знайти хорошу альтернативу та швидко вилікуватись? Ми пропонуємо вашій увазі кілька простих, проте дієвих способів лікування застуди влітку:

1.Полоскання.
Полоскання горла – прекрасний засіб для його дезінфекції та вбивання хвороботворних бактерій. Такі маніпуляції також призводять до зменшення больових відчуттів в горлі. Також, якщо у вас не хворі вуха, проте є нежить, спробуйте полоскати і ніс, дихати стане набагато легше. Найкраще для полоскання використовувати ромашку, сіль,соду, таблетки фурациліну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як бути красунею з самого ранку?

2.Гарячому – ні.
Гарячі напої влітку краще не вживати, замініть їх на теплі. Так ви цілком можете пити морси, узвари, чаї з малини у теплому вигляді.

3.Пийте більше рідини.
тут нічого не змінюється, як і в холодну пору, так і в спеку лікарі рекомендують пити побільше рідини, щоб уникнути зневоднення в результаті рясного потовиділення.

4.Вітамін С.
Цей вітамін – не каприз, а необхідність під час застуди. В цей період ваш організм ослаблений та потребує відновлення імунітету. Влітку не обов’язково вживати вітаміни у таблетках, замініть їх на полуницю, малину, червону та чорну смородину, лимон.

5. Свіже повітря та сонце.
Якщо ви захворіли на застуду – не варто закупорюватись в квартирі та чекати одужання, краще дозволити собі бувати на свіжому повітрі та приймати сонячні ванни, так ваші вуха та ніс будуть прогріватись під природними промінчиками сонця та позитивно впливати на динаміку видужання. А ось прогрівання сіллю чи будь-якими іншими засобами краще відкласти.

6.Лікарські препарати.
Звісно, варто запастись лікарськими препаратами, заздалегідь проконсультувавшись зі спеціалістом. Пастилки, спреї, каплі – усе це варто приймати за строгим наглядом лікаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 14.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1369

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: