Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 вправи для пружних сідничок

3 вправи для пружних сідничок

Всього 3 вправи допоможуть тобі отримати круглі та пружні сідниці!

khugyfr5tf.jpg (136.1 Kb)
1. Дотягнися ступень до "стелі"
Встань на карачки: лікті при цьому повинні знаходитися прямо під плечима. Робочу ногу зігни в коліні під кутом 90 градусів, а ступню тримай паралельно підлозі. З цього положення підніми робочу ногу вгору і акуратно, не кидаючи, поверни в початкове положення. Під час виконання цієї вправи стеж за тим, щоб не було прогину в попереку і робоча нога не заводилася в сторону: підйоми повинні йти чітко вгору-вниз. Виконай три підходи по 25 повторень в кожному на обидві ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути на шоколаді?

2. Місток
Ляж на підлогу: спина повинна бути притиснута до підлоги, ноги зігнуті в колінах. Руки витягни уздовж тіла, долоні спрямовані вниз. Підніми вгору таз, злегка його "підкручуючи" і упираючись п'ятами в підлогу. Потім повільно опусти і, як тільки куприк злегка торкнувся підлоги, знову виштовхуй таз вгору. Виконай три підходи по 25 повторень в кожному.

3. Випади
Один з найдієвіших способів "заокруглення" сідниць, який буквально змушує горіти біцепси стегна. Новачкам цю вправу бажано робити тільки з власною вагою: спочатку вивчи техніку, і тільки потім берись за гантелі або штангу! Для того, щоб скорегувати техніку, роби випади перед дзеркалом. Стій прямо, спина повинна бути пряма, лопатки зведені, руки опущені уздовж тіла, а погляд спрямований вперед. Твої стопи повинні стояти точно під стегнами, щоб ти могла як би провести пряму лінію: середина зводу стопи - коліно - стегно - плечі - вухо. На вдиху зроби крок вперед правою ногою. Зберігай корпус прямим, рівномірно розподіляючи вагу тіла між стопами. Опустися точно вниз, трохи більше переносячи вагу тіла на передню ногу. Стегно правої ноги повинно бути паралельно підлозі, а ліве коліно - ледь торкатися підлоги.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 04.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2085

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: