Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 5 міфів про схуднення, які не працюють

5 міфів про схуднення, які не працюють

Ось у які нісенітниці не варто вірити!

y678ygt7y6tfghj.jpg (185.71 Kb)
1. Фрукти і овочі можна їсти скільки хочеться і коли забажаєш.
Безумовно, фрукти і овочі дуже корисні й необхідні в програмі схуднення через наявність клітковини. Але не варто забувати про їх гликемичний індекс. Помідори баклажани, наприклад, можна їсти не більше 200 г за прийом. А кабачки, зелене листя салатів, брокколі - скільки душа забажає. Овочі, наприклад, можна їсти в будь-який час доби, а фрукти - тільки в першій половині дня!
 
2. Якщо мій організм води не вимагає, значить, вона мені не потрібна.
Це найпоширеніша помилка! Якщо організм води не вимагає, значить, він просто забув, що таке вода, він постійно знаходиться в пересушеному стані. Потрібно тренувати себе: випивати натщесерце 1-2 склянки води, брати з собою пляшку води в машину, на роботу, ставити на робочому столі. Дивитися на воду, навчитися хотіти води ... Наша норма - 1,5-2 л води в день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, щоб підтримувати ідеальну вагу
 
3. Я так мало їм, але чомусь гладшаю.
Девізом популярного дієтолога С.В. Фус є вираз: "Для того щоб худнути - треба їсти!" Біологічний сенс жиру полягає в тому, щоб пережити важкі часи. Тобто, якщо в організм не надходить тривалий час їжа, він вважає, що наступають ці найважчі часи, і починає терміново запасати жир. Тому потрібно їсти часто, дрібно, невеликими порціями.
 
4. Для хорошого самопочуття потрібно "не вилазити" зі спортзалу.
Досить з'ясувати з тренером тип фігури людини і розробити спеціальний комплекс вправ, при яких не буде перевищуватися гранична частота серцевих скорочень. Двох разів на тиждень спортзалу буде досить.
 
5. У мене в родоводі все повні, отже, і я приречена.
Дуже корисна фраза "спадковість рушницю заряджає, а оточення і спосіб життя стріляють". Те, як ми харчуємося, яку фізичну активність підтримуємо - так ми, в загальному, і виглядаємо.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 30.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1805

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: