Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 5 порад для комфортного фітнесу

5 порад для комфортного фітнесу

Ось як зробити фітнес ще кориснішим та комфортнішим:

i9u8ytrdcfvh.jpg (1.83 Kb)
1. Займайтеся в добре вентильованих приміщеннях, де є кондиціонери.
Під час тренувань з обтяженнями (вправи зі штангами, гантелями) і на тренажерах особливо важлива наявність свіжого повітря в приміщенні.

2. Прислухайтеся до себе!
Якщо в жаркий день ви відчуваєте слабкість, запаморочення, підвищення пульсу та інше, то не потрібно бути героєм і ставити рекорди, ваш організм спасибі не скаже. Краще взагалі обійтися легким заняттям на кардіотренажерах. А силове тренування перенести на час, коли спека спаде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що варто знати, щоб фітнес став ефективним?

3. Не забувати пити багато води.
Протягом всього тренування потрібно періодично робити пару-трійку ковтків води і збільшити загальне споживання води на добу.

4. Менше одягу!
Вибирайте для занять короткі топи і шорти. Добре, якщо майки будуть з бавовни або спортивної синтетики з сітчастими вставками. При цьому одяг, в тому числі і взуття, повинен бути легким. Чим більше поверхні тіла відкрито, тим йому легше охолоджуватися. На лоб пов'яжіть тканинну пов'язку, вона буде вбирати крапельки поту.

5. Віддайте перевагу груповим заняттям:
Пілатесу, йозі, вправам на фітболі, аквааеробіці і стрейчингу. Всі вони досить спокійні і плавні, але при цьому ефективні.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 08.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1602

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: