Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 вечірніх звичок, які шкодять фігурі

5 вечірніх звичок, які шкодять фігурі

В результаті таких "правильних звичок" у нас з'являються зайві сантиметри на талії.

rgtr45t345435.jpg (212.78 Kb)

Причина №1. Ми ставимо будильник на пізній час

Хто з нас не любить довше поспати? І хто з нас не намагається прокидатися якомога пізніше? Тому і ставимо будильник на найпізніший час, через що нам доводиться в поспіху збиратися на роботу. Тому сніданок або зовсім відсутній, або поїдається занадто швидко. А такий прийом їжі позначається на обміні речовин, як наслідок, призводить до зайвої ваги.

Прічіна№2. Ми бездумно їмо перед телевізором

Багато хто з нас любить перекусити що-небудь ввечері перед телевізором. У той же час мало хто стежить за їжею і розмірами порцій. Щоб надалі уникнути проблем, радимо вибирати корисні продукти і відміряти розмір порції.

Причина №3. Ми п'ємо занадто багато алкоголю

Алкоголь не тільки містить багато калорій, але і впливає на якість сну. Неспокійний сон стимулює вироблення гормону голоду, а це в свою чергу може стати причиною появи зайвих кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Смачний сніданок: що обрати, якщо ти на дієті?
Який фітнес допоможе швидко схуднути?
Тонка талія: 15 секретів, які тобі допоможуть

Причина №4. Ми зловживаємо гаджетами

Блакитне світіння від моніторів впливає на якість сну, тому від будь-яких гаджетів варто відмовитися за годину до сну. Як і у випадку з алкоголем, неспокійний сон може спричинити за собою порушення виділення гормону голоду і привести до набору ваги.

Причина №5. Ми не враховуємо вечірні перекушування

Якщо ви плануєте ввечері похід на вечірку, посиденьки з морозивом перед телевізором або що-небудь схоже, неодмінно варто врахувати цей факт при складанні графіка дня. Це має на увазі вживання менш калорійної їжі протягом дня або ж більше фізичних вправ протягом дня.

Джерело: edinstvennaya.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 21.10.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1501

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: