Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 продуктів, які позбавлять тебе від прищів

6 продуктів, які позбавлять тебе від прищів

Дієтологи, крім традиційних заборон фаст-фуду, солодкого, алкоголю та кави, назвали топ продуктів, які допоможуть повернути шкірі здоровий вигляд.

oiuytr4567890-.jpg (164.06 Kb)

Перейди на натуральні продукти

Переглянь свій раціон на користь натуральних продуктів. Це допоможе тобі знизити рівень цукру в крові, інсулін і фактори росту, які впливають на вироблення шкірного сала. Дієта, багата цільнозерновими злаками, горіхами, нежирним білком і овочами з антиоксидантами захищає шкіру, підтримує загоєння і зменшує запалення.

Жирна риба

Твою шкіру захистить від акне велика кількість омега-3 жирів з протизапальним ефектом. Омега-3 жири корисні для загального стану здоров'я шкіри і містяться в жирній рибі, а також деякОМУ насінні, льону, чіа. Намагайся їсти жирну рибу три рази в тиждень і дві столові ложки насіння щодня.

f31df455e54ca1679595e44f7a5a23cf_1.jpg (27.35 Kb)

Авокадо

Цей фрукт багатий протизапальними мононенасиченими жирами і великою кількістю вітаміну Е, який благотворно впливає на гормональний фон і сприяє гарному кольору обличчя. Авокадо є відмінним джерелом вітаміну С, який підтримує вироблення колагену і допомагає поліпшити текстуру шкіри.

Кисломолочні продукти

Незбалансоване харчування може сприяти запаленню і поганий детоксикації шкіри. Кисломолочні продукти, багаті корисними біфідобактеріями, покращують травлення, що в свою чергу благотворно позначається на шкірі обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Широкі стегна: на допомогу прийде комплекс з йоги

Зелений чай

Зелений чай містить антиоксиданти - катехіни, відомі своїми потужними протизапальними властивостями. Місцеве застосування екстракту зеленого чаю також може значно допомогти в лікуванні акне.

Ягоди

Ягоди - джерело антиоксидантів, які захищають шкіру і зменшують запалення, а також вітаміну С, який необхідний для виробництва колагену. Також ягоди багаті клітковиною, яка поліпшує травлення. Спробуй додати хоча б одну чашку ягід в щоденний раціон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 28.10.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2022

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: