Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 6 простих кроків до здорового способу життя

6 простих кроків до здорового способу життя

Всі велике і грандіозне починається з маленьких кроків. Спробуй ввести у своє життя ці 6 кроків, і обіцяємо, ти помітиш великі зміни!

crkplqwhxss.jpg (16.24 Kb)
1. Зроби заміну

Ось і настав той день, коли від читання статей про здорові дієти пора переходити до їхнього застосування. Для початку визнач своє найбільш калорійне блюдо і заміни його корисним салатом з курячою грудкою, приготовленою на пару.

2. Скорочуй споживання кофеїну

Хочеш залишатися спокійною навіть у загрозливій ситуації? Пий менше напоїв, що містять кофеїн. Він, звичайно, стимулює активність мозку, але в дуже великих кількостях перенапружує нервову систему.

caffeine-triggers-incontinence.jpg (35.13 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зелений чай - захист від комп'ютера

3. Думай позитивно

Замість того щоб говорити собі, що 15-хвилинна їзда на велосипеді навряд чи радикально поправить твою форму, думай про принади свіжого повітря, поліпшенні метаболізму, тонус м'язів і міцний сон.

4. Користуйся нотатками

Хороша порада - пити багато води. Але хто пам'ятає про це протягом дня? Постав собі в телефоні нагадування - раз на годину.

192_dnevnik.jpg (20.98 Kb)

5. Веди щоденник

Як не старомодно це звучить. Вести облік своїх кроків, поразок і перемог вже серйозний крок до контролю над своїм життям.

6. Медитуй

Навіть якщо валишся з ніг, не пірнай відразу під ковдру. Буквально 5-10 хвилин медитації - і напруга божевільного дня зникне. Інакше сон буде неспокійним і ти не відчуєш себе відпочившою. Методикою глибокого релаксу доведеться повчитися, але дивіденди від цього тебе приємно здивують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 08.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1271

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: