Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 10 способів відпочити за один день

10 способів відпочити за один день

Відчуваєш себе втомленою? Давно не була у відпустці і не впевнена, що найближчим часом вдасться вирватися? Значить, доведеться відпочивати у вихідні. В принципі, можна встигнути відпочити і відновити сили всього за один день. Головне - зробити це правильно.

friends-picnic.jpg (37.87 Kb)
Лягай спати раніше
Тут все очевидно: якщо ти не виспишся, ти не відпочинеш, чим би ти не займалася. Тому постарайся опинитися в ліжку хоча б на годину раніше звичайного. Не зможеш заснути відразу - почитай книгу. Тільки не дивись серіали і не заходь в соцмережі, сама знаєш, що буде: не помітиш, як засидишся до трьох годин ночі.

Відключи мобільний та інтернет.
Це перше, що потрібно зробити після того, як прокинешся. Бо зазвичай перше, що ми робимо з ранку, - перевіряємо, що нового в «Фейсбуці» або «Інстаграмі». Дослідники говорять про справжню залежністьі, якої ми всі схильні. У відпустці ти прокидаєшся, умиваєшся і вирушаєш снідати без гаджетів, вірно? Ну так от - сьогодні відпустку.

Вирушай на природу
Той самий випадок, коли у природи дійсно не буває поганої погоди. Тому запрошуй з собою тільки одну людину - кращу подругу або коханого. І вирушайте гуляти в парк, а ще краще - сходіть в ліс за грибами. Тобі потрібна тиша, запах лісу і відсутність інших двоногих в полі зору.

Шопінг, мем!
Якщо зазвичай ти втомлюєшся від шопінгу, це не означає, що його можна використовувати, щоб відпочити і розвіятися. Це означає, що зазвичай ти вирушаєш по магазинах, коли тобі в буквальному сенсі нічого носити. Влаштуй день необов'язкового шопінгу: вирушай гуляти по магазинах і пообіцяй собі купувати тільки те, що подобається, а не те, що потрібно.

Зіграй в туриста
Навіть якщо ти ще в школі встигла виходити вздовж і впоперек всі визначні пам'ятки вашого міста, в радіусі 100 кілометрів від нього напевно є щось цікаве. І тобі не потрібно заздалегідь планувати екскурсію: бери коханого чи друзів, сідайте в машину і вирушайте вивчати околиці.

Відірвися!
У прямому сенсі цього слова - відірвися від звичних занять. Якщо твій звичайний вихідний увазі похід в нічний клуб - вирушай у музей. Якщо ти звикла відпочивати вдома, під серіал і какао - сплануй день так, щоб повернутися за північ. Тобі потрібні нові враження, це кращий спосіб влаштувати мозку перезавантаження.

Розслабся
Кращий спосіб відпочити тілом - відправитися в СПА. Якщо ти обмежена в коштах, вибери тільки масаж: шоколадне обгортання смачно пахне, звичайно, але толку від нього мало. А ось хороший масаж дозволить тобі розслабитися, нарешті, і перестати думати про роботу, до того ж він дійсно корисний, сама знаєш.

Проведи час з близькими
Їдь до бабусі і допоможи їй зварити тонну варення з яблук, а потім неодмінно зводь її в ресторан - коли вона там була востаннє? Запроси маму в кіно. Вирушай на риболовлю з татом, а дідусеві привези стопку млинців і хороший фільм, який ви зможете разом подивитися.

Байдикувати
Якщо ти відчуваєш, що занадто виснажена навіть для прогулянки по парку, не роби взагалі нічого. Зовсім. Ти цілком можеш провалятися весь день в ліжку, дивитися кіно і жувати піцу - готувати не треба, звичайно, замов. Правило «день без соцмереж» як і раніше діє, а от серіал можна і подивитися, чому ні? Єдина умова: якщо відчуєш, що більше не можеш нічого не робити, тому що це жахливо нудно, - ні в якому разі не берися за генеральне прибирання! А все інше можеш собі дозволити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3467

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: