Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 простих способів змінитися на краще

5 простих способів змінитися на краще

На початку року ми часто даємо собі обіцянки змінити життя на краще. Ось тільки здійснити задумане, на жаль, виходить далеко не завжди, адже робота над собою вимагає певних зусиль. Як же нам стати більш дисциплінованими і побороти свою лінь?

555rferf.jpg (43.18 Kb)
1. Зробіть простий крок на шляху до здорового способу життя
Зрозуміло, всім нам хочеться змінитися відразу: з найближчого понеділка почати ходити в тренажерний зал, позбутися шкідливих звичок і є тільки корисне. Ось тільки на практиці це малоймовірно. Тому діяти краще поступово. Приміром, почніть пити більше води і виключіть солодке в другій половині дня.

2. Ставте конкретні цілі для роботи та особистого життя
Безглуздо говорити собі: "Я хочу бути краще". Потрібно обов'язково ставити перед собою конкретні цілі і розуміти, що саме вам потрібно зробити, щоб їх здійснити. Для початку нехай їх буде три: по одній для роботи, сім'ї і вас особисто. Подумайте, чого ви чекаєте від своєї роботи, які навички вам потрібно здобути, щоб стати ефективнішою і успішнішою. Що стосується сім'ї, постарайтеся також поставити перед собою дуже конкретну мету, наприклад, щосуботи відвідувати разом нові цікаві місця. Перший час у вас будуть тисячі відмовок, щоб змінити плани, але незабаром спільне дозвілля може стати вашою доброю сімейною традицією.

3. Складіть розклад на рік
Щоб усе встигнути, працюючим мамам слід дотримуватися досить жорсткого розкладу. Накресліть на великому аркуші ватману табличку з місяцями і запланованими заходами. Ось кілька прикладів:
Лютий - повний медогляд
Березень - ремонт в коридорі
Квітень - ревізія в шафах
Травень - відкриття дачного сезону і т.д.

4. Святкуйте всі великі і маленькі перемоги
Не забувайте всією сім'єю відзначати всі свої досягнення та особисті рекорди. Не чекайте підходящого моменту, коли все буде бездоганно, адже він може не настати. Навчіться отримувати задоволення від процесу і радіти кожній приємній події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота по ночах вбиває клітини мозку

5. Не забувайте про свої мрії
Крім маленьких проміжних цілей у вас обов'язково повинна бути і одна велика мрія. Нехай зараз її важко здійснити, хай поки ви навіть не уявляєте, з якого боку до неї підступитися, ви все одно завжди повинні пам'ятати про неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 25.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3015

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: