Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Школа кохання / 10 міфів про чоловіків, в які пора перестати вірити

10 міфів про чоловіків, в які пора перестати вірити

Міфи про чоловіків - найзагадковіша штука в світі. Тому що ми їх самі придумали, самі повірили і дивуємося - чому ж ці хлопці такі загадкові? А від того, що все це не має ніякого відношення до реальності.

10-mfv-pro-nashe-tlo_7.jpeg (13.11 Kb)
Чоловікам наплювати, як вони виглядають
Абсолютно незрозуміло, звідки ростуть ноги у цього міфу, тому що ті часи, коли вітчизняна легка промисловість поставляла на ринок щось зовсім уже похмуре, ми не застали або застали, але пішки під стіл ходили. Втім, і тоді чоловіки примудрялися бути модними. Зараз же вони просиджують свої вузькі штани в барбершопах, де їм укладають бороди, регулярно відвідують фітнес-клуби і пильно стежать за тим, кеди якого кольору потрібно носити в цьому сезоні. І все це вони, звичайно, роблять тільки для того, щоб убити час, так-так. Зайнятися більше нічим, буває.

Чоловіки весь час думають про секс
Ну, добре, давай спробуємо. Почни думати про секс прямо зараз і продовжуй це робити в найближчі пару годин. Вкрай сумнівно, що тобі це сподобається. При цьому враховується, що чоловікові в силу особливостей мислення складніше займатися справою, думаючи про щось стороннє.

Чоловіки не плачуть
Передбачається, що це "не по-чоловічому". Насправді це виховання, звичайно. Якщо хлопчикові з дитинства розповідати, що плачуть тільки дівчата, він, природно, почне приховувати емоції. Насправді ж слізні залози у чоловіків нікуди не зникли і справно функціонують. І якщо ти ніколи в житті не бачила плачу чоловіка, це означає тільки те, що ніхто з них не наважився розридатися при тобі. Тривожний симптом, між іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як розподілити обов'язки і не вбити романтику?

Чоловіки не пліткують
Власне кажучи, тільки цим вони і займаються, коли опиняються в колі собі подібних. Просто вони практично ніколи не пліткують в компанії жінок, тому й створюється ілюзія, що таємниця, довірена чоловікові, таємницею ж і залишиться. Втім, іноді це твердження вірне - але тільки в тому випадку, якщо таємниця зовсім тужлива.

Чоловіків цікавить тільки твоя зовнішність
Насправді зовнішність гіпотетичного партнера в рівній мірі цікавить і чоловіків, і жінок. Тобто ми всі закохуємося очима (і не обов'язково в писаних красенів і красунь). Просто тому, що ми здебільшого візуали. Але цей етап дуже короткий, а далі постає питання сумісності. Чоловік все-таки збирається з тобою жити, а не наколювати тебе на шпильку і ховати під скло, щоб милуватися, коли прийде охота. А якщо ти знаєш чоловіка, якого дійсно цікавить тільки зовнішність, тримайся від нього подалі: він ненормальний. У сенсі він начисто позбавлений емпатії, а це дійсно страшно.

Чоловіки обожнюють спорт
Хлібом їх не годуй, дай тільки подивитися який-небудь чемпіонат з футболу, хокею або біатлону. Насправді більшість з них просто заражається загальним азартом під час значущих змагань - і не більше. Якщо сумніваєшся, розпитай у знайомих чоловіків, хто такий тафгай, як виглядає вкидання і навіщо потрібен підкат. Ось про підкат відповіді будуть особливо цікавими, гарантуємо.

1394779658_kak-motivirovat-muzhchinu2.jpg (23. Kb)

У кожного чоловіка є "чоловіче" хобі
Полювання, рибалка або нескінченне розкручування напівздохлого нутра яких-небудь "Жигулів". А якщо такого хобі у чоловіка немає, з ним щось не так! Він, мабуть, дуже страждає! Великі хлопчики не беруть його в свій гаражний клуб, так-так. Ну, добре, а ось рукоділля - типово "жіноче" хобі. Сперечаємося, ти прямо зараз можеш скласти список з як мінімум 30 імен знайомих тобі дам, які жодного разу в житті не брали в руки п'яльця. А якщо їм нагадати про уроки праці в школі, вони розкажуть, що всі 10 років мріяли задушити вчительку нитками муліне. Ось у чоловіків та ж історія, один в один.

Чоловіки не вміють вести господарство
Міф, вигідний чоловікам, безсумнівно. Можна поставити тебе до плити і кухонної раковини, а самому піти і посидіти на дивані, ну, або в "Танчики" пограти. На ділі чоловік якось жив до тебе і при цьому не помер з голоду, що не протер останні штани і не розвів в квартирі тарганячу ферму. Як же так, а?

Чоловіки не імітують оргазм
Насправді вони всього лише роблять це трохи рідше, ніж ми. Але роблять. На щастя, вони теж живі люди, а не роботи, запрограмовані реагувати на подразник єдино можливим способом. Страшно уявити, яким був би секс, якби чоловіки отримували оргазм за будь-яких обставин.

Чоловіки бояться одруження
Насправді вся ця жалобна пісня про те, що він ще не готовий, - всього лише спосіб запудрити тобі мізки. Чоловікам зручно жити в цивільному шлюбі, тому що всі плюшки спільного життя вони отримують, а відповідальності ніякої не несуть. При цьому, як тільки чоловік зустрічає жінку, з якою має намір жити довго і щасливо, він негайно тягне її під вінець. Ось чого чоловіки дійсно бояться, так це розлучення. Якщо вірити статистиці, в більшості випадків саме жінки ініціюють розлучення. Дуже просто зрозуміти, кому більше потрібен шлюб, правда?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 06.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2187

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: