Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 6 найрозповсюдженіших снів та їх тлумачення

6 найрозповсюдженіших снів та їх тлумачення

Що означають найпоширеніші сценарії снів? Авторитетний дослідник в галузі психології з Великобританії Ян Уоллес зміг розшифрувати значення шести найбільш частих "сценаріїв" в нічних сновидіннях.

1846_1.jpg (12.5 Kb)
Автор дослідження витратив на цей експеримент цілих 30 років! Отже, на першому місці, на думку експерта, найчастішим дією уві сні серед всіх є погоня. Вона означає, що людина не може знайти вихід з будь-якої ситуації, і мозок шукає ще нереалізовані шляхи її вирішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Що робити, якщо батьки проти твоїх відносин з хлопцем?

На другому місці за "популярністю" - падіння. Цей сюжет сну говорить про занепокоєння. На думку Яна, цей сон є знаком того, що людина повинна переосмислити обставини, повірити в себе і в свої сили і перестати хвилюватися.

А ось здатність літати, на думку вченого, означає позбавлення від обставин, які тиснули на людину, були великим психологічним навантаженням.

Не найприємніші сни, в яких доводиться справлятися з якимось завданням або випробуванням, ознака підвищеного критичного ставлення до себе та своєї діяльності, зайво в'їдливого самоаналізу та заниження своїх талантів.

Ти часто снишся собі голою? Поява голяка в громадському місці, може свідчити про зростаючі почуття уразливості, побоюванні бути не прийнятим у суспільстві, в колективі.

Шукаєш уві сні туалет? На думку психолога, цей сюжет вказують на те, що людина психологічно пригнічена через неможливість задоволення яких-небудь потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 23.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1965

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: