Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / 5 найкращих вправ для плоского живота

5 найкращих вправ для плоского живота

Плоский живіт та осина талія — мрія кожної дівчини, над якою потрібно працювати. Для ідеального живота тобі потрібно:

5eqafrdimuc.jpg (28.94 Kb)
Качати прес
Чіпляйся ногами за батарею або за нижню частину дивана, руки за голову і давай качатися. Високо піднімати корпус не потрібно. Зроби стільки разів, скільки зможеш, а потім роби це 2 рази на день. Добре дійти до 40-50 разів, а потім поступово збільшити до 100.

Піднімати корпус
Потрібно лягти на лавку чи на тверду поверхню так, щоб ноги були на підлозі (як ніби ти сидиш). Візьми товсту книжку і, утримуючи її біля грудей, піднімай корпус - для початку хоча б 15-20 разів. Цю вправу можна виконувати і на табуретці, підставивши під спину іншу.

Крутити обруч
Якщо зміцнення преса в першу чергу нарощує м'язи живота, то обруч - шлях до тонкої талії. Крути 10-15 хвилин, поступово доходь до 20-30 хвилин. Кажуть, найкраще обруч з навантаженням або шипами, але почати можна з простого.

Піднімати коліна
Зовсім проста, але теж ефективна вправа. У положенні стоячи по черзі піднімай ноги, зігнуті в колінах. Підйом ноги потрібно робити повільно, за рахунок м'язів преса, і якнайвище, потім вирівняй ногу і так само повільно опусти.
Спочатку у вас насилу буде виходити зробити його 2-3 рази, але потім справа піде краще. Бажано довести кількість підйомів до 30-40 разів для кожної ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняти стрес і напругу допоможе проста гімнастика

Скручуватись
Підійде для тих, у кого прес трохи тренований, але загубився під шаром жиру. Лягти на спину, ноги зігнути в колінах, руки витягнути вперед. Злегка піднімай тулуб, ніби скручуючись. Досягнувши напруги в області преса, затримайся на рахунок "раз-два" і опустись. Почни хоча б з 5 повторів. Досить дійти до 20-25 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 09.06.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2580

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: