Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Кар'єра / Вчені підтвердили, що вело-прогулянки допомагають у роботі

Вчені підтвердили, що вело-прогулянки допомагають у роботі

Велосипед впливає на кар'єру і щастя - такий висновок зробили вчені.

e6fd333aa085c44683b9c31c27612f6b_big.jpg (111.23 Kb)

Британські вчені виявили, що їзда на велосипеді підвищує продуктивність на роботі і робить щасливішими. Такі результати опитування 2500 любителів користуватися цим видом транспорту.

89% учасників опитування відзначили, що поїздки допомагають їм забути про робочі стресах і повернутися до рідних у хорошому настрої. 66% опитаних переконані, що можливість зняти напругу під час поїздки на велосипеді покращує їх відносини з другими половинками. 39% розповіли, що заняття велосипедним спортом дали їм додаткову енергію для любовних утіх.

82% відзначають позитивний вплив велосипеда на зниження стресу. Близько 33% опитаних похвалилися тим, що поїздки чудово впливають на продуктивність. Під час їзди на велосипеді їм у голову приходять нові, оригінальні ідеї, що, безумовно, допомагає роботі. 15% також упевнені, що велосипед допомагає розвитку кар'єри в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Осінній фітнес: причин покататися на велосипеді і пройтися пішки

За словами фахівців, велосипед - це можливість щодня займатися фітнесом. Тому поїздки дарують людям енергію, підвищують продуктивність і уважність, знімають стрес і підвищують настрій.

Тому і МіЛеді радить вам зайнятись велоспортом, а отже стати успішнішою, щасливою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:15, 17.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1453

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: