Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Тонка талія: вправи або безглузда витрата часу?

Тонка талія: вправи або безглузда витрата часу?

Витончена, тонка і струнка талія завжди була одним із символів жіночої краси.

0778_91580930_4278666_tonkaea_talia.jpg (25.65 Kb)
В старовину прагнення до тонкої талії доставляло дамам і юним дівчатам чимало неприємностей і мук, в тому числі могло привести до серйозних проблем зі здоров'ям. Адже відомо, що прекрасній статі в той час доводилося носити корсети: що поробиш, такий була тодішня мода.

Вправ для талії досить багато, однак головний фактор успіху - це регулярність їх виконання. Навіть найефективніші вправи вам не допоможуть, якщо виконувати їх від випадку до випадку. Вправи з гімнастичним обручем теж допоможуть зробити вашу талію сильніше і тонше. Жировий прошарок при цьому зменшиться, а м'язи черевного преса, тулуба і ніг стануть міцнішими.

Звикнувши обертати обруч на талії, ви навчитеся прибирати живіт, так як тонус м'язів при цьому перебудується, і живіт буде перебувати під утягненому стані весь час. Вправи з обручем можна виконувати в будь-якому віці. Виняток становлять ті жінки, у яких дуже слабкі м'язи тазового дна.

Вправи можна робити в будь-який час доби, але не раніше, ніж за півгодини до їди. Після їжі, зрозуміло, займатися не слід кілька годин - хоча б 2 години, але краще 4.

Струнка талія і спортивна фігура - це не просто бажання відповідати стандартам краси. Перш за все, це показник гарного здоров'я, високої якості життя і завжди - гарний настрій.

Безумовно, така активна і струнка жінка завжди буде привабливою для оточуючих, а особливо для чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:20, 25.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 1884

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: