Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Щоб у Новий рік бути стрункою: топ-3 ефективні вправи

Щоб у Новий рік бути стрункою: топ-3 ефективні вправи

Мрієте виглядати чарівно у новій сукні, яку придбали спеціально для Новорічної ночі? Тоді читайте про топ-3 ефективні вправи для схуднення, які сайт Міледі підготував саме для Вас.

5937_1.jpg (91.8 Kb)

Випади


Цю вправу можна з легкістю виконувати у домашніх умовах. А щоб результат був швидший, скористайтесь додатковою вагою, гантелями або ж пляшками з водою. Поступово збільшуйте кількість повторів та стежте за правильним виконанням.

2286_2.jpg (31.35 Kb)

Вправи з хула-хупом


Цей інвентар недорогий і з ним можна робити безліч вправ для стрункої фігури та делікатної талії. Заняття з обручем змушують тіло спалювати до 100 ккал всього за 10 хвилин тренування. Також він зміцнює м'язи та сприяє покращенню циркуляції крові.

3717_3.jpg (16.68 Kb)

Cтрибки зі скакалкою.


Скакалка здатна замінити заняття бігом чи їзду на велосипеді, виділяйте вдень 30-40 хвилин, аби позайматись і ви приведете своє тіло в норму.

Тож не зволікайте, до Нового року залишились лічені дні. Будьте стрункими і красивими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:44, 08.12.2016
Автор: admin
Переглядів: 2864

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: