Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Здоров’я, Фітнес / Як зберегти пружність грудей

Як зберегти пружність грудей

Ніжна шкіра в області декольте має здатність дуже швидко втрачати свою еластичність. Втім, не варто засмучуватися. Комплекс простих вправ допоможе зробити так, щоб ваші форми завжди були спокусливими.

d9376a66-91bf-379f-ee73-b026ea17c1ab.jpg (17.14 Kb)
Вправа 1. тиск

Це, мабуть, найпростіша і поширеніша вправа для грудей і живота. Станьте лицем до стіни і на 10 секунд зіпріться на неї руками, як можна сильніше, ніби ви хочете зрушити її з місця. Зробіть маленький перепочинок і повторіть ще 10 разів.

Вправа 2. зіткнення ліктів

Станьте прямо, трохи зігніть руки в ліктях і тримайте їх на стегнах. Протягом 10-15 секунд пробуйте повільно зводити лікті за спиною, розтягуючи м'язи. Повторіть 8 разів.

Вправа 3. долоні

Наступна вправа для красивих грудей полягає в наступному: складіть долоні разом на рівні грудей і 3-5 секунд з силою тисніть на них, як ніби ваші руки роблять один одному опір. Повторіть 8-10 разів.

Вправа 4. стрибки брасом

Якщо немає можливості відвідувати басейн, така вправа має такий самий ефект: встаньте прямо, трохи спершись об стіну, і робіть кругові рухи, як перед стрибком брасом. Повторіть 100 разів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Комплекс вправ для домашнього фітнесу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 12.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1337

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: