Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Похудання / Скільки калорій спалює шопінг

Скільки калорій спалює шопінг

Відтепер навіть у вкрай буркотливого чоловіка не підніметься рука назвати шопоголізм хворобою. Контраргументом на його Інтернет посилання стане твоя не менш серйозна проінформованість. Не забудь згадати, що згідно з новим дослідженням, біганина по магазинах не тільки не шкодить, а швидше навіть корисна для здоров'я.

28308384758071.jpg (26.96 Kb)
Як повідомляє Daily Mail, під час шопінгу калорії тануть, немов морозиво на сонці. Група експертів за запитом мережі торгових центрів підрахували, що він допомагає середньостатистичної британці спалювати до 495 калорій за три години (5 калорій в хвилину) і проходити більше 240 км у пошуках вигідних покупок. Фахівці протестували за допомогою крокоміра 2000 покупців. З'ясувалося, що жінка покриває відстань майже в 5 км за 2,5 години шопінгу щотижня. При цьому чоловіки зазвичай проводять за покупками 50 хвилин і покривають всього близько 2,5 км.

На думку представників універмагів, дослідження наочно демонструє, що любов лондонців до шопінгу не тільки морально задовольняє, але і є свого роду тренуванням на витривалість. Служба охорони здоров'я рекомендує робити кожен день не менше 10 тисячі кроків. У гонитві за обновками жінки в середньому роблять 7,3 тисячі, але при цьому не вважають шопінг фізичним навантаженням. Майже половина опитаних жінок зізналися, що бігають по магазинах до тих пір, поки не падають від втоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енн Гетевей і Джессіка Честейн виступили проти дієт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 04.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1631

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: