Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / 10 причин, чому тобі варто забути про в'єтнамки

10 причин, чому тобі варто забути про в'єтнамки

Таку взуття можна носити в басейн, на пляж, в спа-салон і більше НІ-КУ-ДИ. Ми підготували десять переконливих аргументів.

landscape-14292181-flip-flops.jpg (18.6 Kb)
1. Ти ризикуєш підхопити інфекцію
У шльопанцях ноги брудняться швидше, створюючи сприятливе середовище для розмноження мікробів і бактерій. Потрапляючи в мікротріщини або подряпини на шкірі, вони можуть викликати серйозні захворювання з поганими наслідками. Рівень небезпеки залежить від ушкоджень шкіри і твого імунітету.

2. Ти уповільнюєш хід
Вчені з Обернський університету в штаті Алабама досліджували взуття і прийшли до висновку, що в шльопанцях ми робимо кроки коротше, ніж у кросівках.

3. Ти спотикаєшся
Причина - незручна підошва і ремінці.

4. Ти травмуєш п'яти
Ти напевно помічала, що з часом на устилці такого взуття утворюються вм'ятини. Все тому, що на п'яти припадає велике навантаження, що з часом може викликати сильні болі.

5. Ти натираєш ноги
Ті самі ремінці, через які легко спіткнутися, при кожному кроці труться об шкіру і створюють почервоніння. Особливо небезпечні пухирі, адже, прориваючись, вони стають найбільш вразливим місцем для інфекцій.

6. Ти шкодиш пальцям
При носінні такого взуття пальці ніг не фіксуються і напружуються більше, а це може призвести до серйозних деформацій. Щоб уникнути хворобливих відчуттів, вибирай сандалі з товстими ремінцями по центру стопи і навколо щиколотки.

7. Ти псуєш поставу
Взуття на плоскій підошві не повторює вигини ступні і пошкоджує склепіння стопи. В результаті змінюється хода, можуть виникнути проблеми з хребтом і болі в ногах.

8. Ти посилюєш плоскостопість
Конструкція такого взуття протипоказана при плоскостопості, адже зведення стопи завжди повинно підтримуватися.

9. Ти провокуєш біль
Щоб утримати в'єтнамки на ногах, великих пальцях ніг доводиться потрудитися, і з часом це може перерости в серйозну проблему. Мова про випирає кісточці на великому пальці, яка поступово збільшується і заподіює біль при ходьбі.

10. Ти контактуєш зі шкідливими речовинами
Латекс, який викликає алергію, або пластик з токсичним бісфенолом А, здатним спровокувати рак - дешева взуття може бути зроблена з різних небезпечних матеріалів. Двічі подумай, перш ніж взувати такі вироби, а краще завжди вибирай шльопанці з ремінцями з тканини, шнурків або шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибирати взуття

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 28.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3233

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Ага 29.05.2015 - 08:35
Чушь!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: