Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди / Яке взуття буде модним влітку 2015

Яке взуття буде модним влітку 2015

Літо 2015 представляє величезну кількість оригінальних і унікальних моделей взуття. Жінці в цьому сезоні належить ознайомитися з багатьма варіаціями кокетливих босоніжок, елегантних туфель і яскравих шльопанців.

letnyaya-obuv-chto-v-mode-1036-60078.jpg (22.75 Kb)
Тренд №1: шнурівка
Босоніжки зі шнурівкою знову входять в лад модних тенденцій, з ними ж повертаються і виблискуючі моделі в сріблястих і золотистих тонах, а також у нових блакитних і бордових відтінках.

Тренд №2: широкий каблук
Яскраві вироби на широкому каблуці або на високій плетених танкетці підійдуть до будь-якого вбрання. Нововведенням цього сезону виступили босоніжки на масивній товстій підошві з натяком на спортивний стиль, які дуже зручні і сучасні.

Тренд №3: витягнуті носки
Елегантним леді пропонують чарівні туфлі в пастельній гамі, доповнені бантиком на носку або у щиколотки. Дуже витончено і зі смаком виглядають туфлі з витягнутим носком і тонким ремінцем на щиколотці - класична і стримана модель. Для любительок ефектних речей - туфлі на високій контрастною шпильці, широкому каблуці з квітковим малюнком або оригінальним помітним принтом.

Тренд №4: шкіра рептилій
Вечірні варіанти в цьому сезоні запропоновані в ефектній фактурної шкірі рептилій і металевих урочистих кольорах, які відмінно доповнюють шикарні сукні і строгі костюми.

Тренд №5: пробкова танкетка
Шльопанці на високій пробчатой танкетці відмінно замінюють босоніжки. Прикрашені ремінцями, декоративними квітами і палітурками, такі вироби виглядають дуже симпатично і стильно. Для більш консервативних дівчат представлені моделі з натуральної шкіри з закритим носком на широкому стійкому каблуці.

Тренд №6: силікон
Пляжне взуття також має багато цікавих варіантів: яскраві силіконові моделі з контрастним об'ємним декором, шльопанці в курортних синьо-білих кольорах і навіть в'єтнамки в тварин принтах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 причин, чому тобі варто забути про в'єтнамки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 29.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3152

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: