Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода, Модні тренди, Шопінг / 5 чарівних зимових образів

5 чарівних зимових образів

Лід, сніг і холоди не перешкода для справжньої модниці. Ні, ми не закликаєм вас носити епатажне міні в комплекті з незручним взуттям. У пошуках натхнення і прикладів дійсно модних і комфортних зимових луків ми вирушили до модних блогерів. Вже вони-то знають, як зробити зиму яскравою.

43ee-3ed623-41babd.jpg (29.82 Kb)
Рожевий та сірий

Взимку ми схильні віддавати перевагу темним тонам в одязі, так як вони практичні і менш мазкі. Так ми ризикуємо перетвориться на "сіру мишку": кому воно треба? Візьмемо приклад з блогера з Болгарії Сірми Маркової та урізноманітимо свій лук ніжними пастельними тонами.

4bad-1e63cf-db285c.jpg (28.73 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити пальто: 8 стильних ідей

Додаємо яскравих фарб

Блогер з України Катя Малініна на своєму прикладі доводить, що зима не час для нудьги, і в ній теж є місце яскравим і сміливим колірним сполученням.

413b-db8cb3-f4cbdf.jpg (29.51 Kb)

Щіпка шику

Зима, особливо в наших широтах, - ідеальний час носити хутро. У багатьох хутряні шуби асоціюються з пишноволосими панянками на високих каблуках, але Каролін Луїс з Франції спростувала це твердження і з легкістю носить шубу зі взуттям на плоскій підошві і чорними скінні. Як вам таке рішення?

4c23-fbdee8-fab95c.jpg (28.07 Kb)

Монохром

Хоч ми і активно пропагуємо ідею розбавляти зимову холоднечу яскравими барвами, але не варто забувати, що вони не завжди доречні. Наприклад, в офісі або на важливій зустрічі дівчина повинна виглядати серйозно і рішуче. Пропонуємо звернути увагу на монохромний образ від Даші Яковлевої. Зрештою, чорний колір в моді при будь-якій погоді.

85-fdf6d2-cbe934.jpg (28.03 Kb)

Порція жіночності

Як би нам не хотілося під час зимових холодів закутатися в теплу одежину з ніг до голови, не забуваємо, що ми з вами дівчинки: жіночні і романтичні образи теж повинні бути присутніми в нашому арсеналі. Пропонуєм надихнутися образом від прекрасної Іди з Фінляндії.

4d54-ca6195-c4c888.jpg (23 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 13.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1571

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: