Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Йога / 7 причин негайно зайнятися йогою

7 причин негайно зайнятися йогою

Для сучасної жінки дуже важливо прекрасно виглядати і відмінно себе почувати, але у вирі справ і подій ми часто забуваємо про необхідність доглядати за своїм тілом і приділяти достатню увагу емоційній гармонії. Тим не менш, є спосіб залишатися здоровими, красивими і щасливими - йога.

yoga00.jpg (151.99 Kb)
1. Суглоби у формі.
Заняття йогою - це найкраща розминка для суглобів. Під час практики йоги включаються ті зони суглобового хряща, які зазвичай залишаються незадіяними, що сприяє запобіганню дегенеративного артриту.

2. Дієта для хребців
Міжхребцеві диски отримують поживні речовини тільки тоді, коли знаходяться в русі. При збалансованій практиці асан з великою кількістю прогинів, нахилів і скручувань диски не залишаються без роботи. Це допомагає уникнути хворобливих міжхребцевих гриж.

3. Здоров'я клітин.
Під час скручувань відбувається відтік венозної крові від внутрішніх органів, а при виході з пози в них надходить свіжа, багата киснем, кров.

4. Міцні кістки.
При виконанні багатьох асан необхідно піднімати вагу власного тіла. А такі пози, як "Собака Мордою Вниз" і "Собака Мордою Вгору", сприяють зміцненню кісток рук, вельми уразливих для остеопорозних переломів.

5. Детоксикація лімфи.
Йога допомагає лімфатичній системі боротися з інфекціями, знищувати ракові клітини і позбавлятися від токсичних продуктів клітинної життєдіяльності.

6. Мозковий штурм
Згідно з дослідженнями, регулярна практика йоги покращує концентрацію, внутрішню зібраність, час реакції, пам'ять і навіть показники IQ. Є свідчення, що люди, що займаються трансцендентальної медитацією, швидше вирішують проблеми, краще засвоюють і зберігають в пам'яті інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисна пробіжка перед сном?

7. Абсолютний імунітет
Науково підтверджено, що медитація робить благотворний вплив на імунну систему, у разі необхідності або її "підстьобуючи", або, навпаки, пригнічуючи (наприклад, при псоріазі та інших аутоімунних захворюваннях, викликаних агресивністю імунітету).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:00, 22.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1826

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: