Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 5 продуктів, що прискорюють старіння шкіри

5 продуктів, що прискорюють старіння шкіри

У відчайдушних спробах зупинити час, ми, часом, вдаємося до найрадикальніших заходів: пластична хірургія, ін'єкції, неймовірні за своїм складом і ціною креми. А от сучасні дослідники віку стверджують, що все це буде марно, поки ми не переглянемо вміст своєї тарілки. Чи знаєте ви, що є продукти, які можуть змусити вас виглядати старшою, ніж насправді?

690x427_1_601f54ba819c6799f156be8cd81b2b101500x929_0xd42ee42d_932223014373937.jpeg (21.63 Kb)


ВУГЛЕВОДИ
Самі по собі вуглеводи безпечні - до пори до часу. Точніше, до того моменту, поки вони не починають складати основу раціону. Картопля, паста, білий хлібець, шоколадка - це продукти з високим глікемічним індексом. Розщеплюючись, вони перетворюються в цукор, який - по-хорошому - треба спалювати. Якщо після макаронів по-флотськи і пари капкейків ми не біжимо в спортзал, він накопичується в організмі і сприяє не тільки набору зайвих кілограмів, але і уповільненню вироблення колагену (адже саме він відповідає за "бадьорий" вигляд нашої шкіри!).

ЦУКОР
Один з міфів, яким із завидною наполегливістю нас пригощають дерматологи, свідчить, що цукор - один з найлютіших ворогів шкіри. Чому? Солодощі не тільки володіють високим глікемічним індексом, але і різко підвищують рівень глюкози в крові. Це відбивається на синтезі колагену і еластину в дермі. І, на жаль, не кращим чином - його швидкість істотно знижується. Результат - суха в'яла зморшкувата шкірка. Тому вважається, що якщо істотно скоротити (а в ідеалі взагалі виключити) споживання цукру, шкірний покрив стане більш здоровим, свіжим, пружним і підтягнутим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні фрукти для краси шкіри і волосся

ЗАМІННИКИ ЦУКРУ
Замінник цукру - повністю "штучний" продукт. Немає нічого дивного в тому, що якщо ви підсіли на цукрозамінники, ваша шкіра досить скоро почне страждати від нестачі поживних речовин. Звідки їй їх брати?! Крім того, є думка, що підсолоджувачі навіть викликають головний біль.

АЛКОГОЛЬ
Тьмяна і груба, немов наждачка, шкіра, кола й припухлості під очима, синюшного відтінку обличчя - як правило, все це наслідки бурхливої нічної вечірки. Коктейльної вечірки! Чому після непомірних уливань нам не тільки важко прокинутися вранці, а й страшно глянути на себе в дзеркало? Алкогольні напої здорово зневоднюють наш організм, роблячи шкіру сухою і млявою. Цим, однак, його згубна дія не обмежується. Алкоголь руйнівно діє на кровоносні судини. Порушення кровообігу в шкірному покриві призводить до того, що з часом він набуває перманентно рожевого, а потім і червонуватого відтінку.

СПЕЦІЇ
Пряна їжа розганяє кров і прискорює обмін речовин. Але одночасно з цим вона посилює потовиділення і забійно впливає на судини, розширюючи їх. Судинна сіточка і розсип зірочок як мінімум, червона, немов обгоріла на сонці шкіра - максимум, чим заплатять любителі гостренького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 22.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2169

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: