Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Здоров’я / 5 кращих чаїв для краси і здоров’я жікок

5 кращих чаїв для краси і здоров’я жікок

Зелений чай відомий своїми антиоксидантними властивостями, але у трав'яних чаїв є багато інших корисних властивостей. Вони допомагають поліпшити травлення, прискорити обмін речовин і за рахунок цього позбавити тебе від пари зайвих кілограм. А крім цього, вони смачні і спробувати різні види варто хоча б один раз.

1263724.jpg (34.3 Kb)


М'ятний чай
Він відомий своїми заспокійливими властивостями, але при проблемах з травленням також стане в нагоді. М'ятний чай допомагає при запорі, болях у шлунку і кишечнику. Регулярне вживання чаю сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту.

Ромашковий чай
Цей чай рекомендується для тих, у кого часто виникають проблеми з горлом. Але це не єдина його користь. Ромашка надає заспокійливу дію на шлунок і ефективно знімає спазми. Вона добре допомагає при діареї і підвищеному газоутворенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бьюті - процедури не можна робити під час місячних

Чай з меліси
Надає благотворну дію на жіночий організм. Він усуває здуття живота, гази і дискомфорт, пов'язаний з цим. А крім цього, допомагає полегшити менструальні болі.

Чай з кореня лопуха
Пити його необхідно а пів години до прийому їжі. Він робить дуже благотворний вплив на весь ШКТ, нормалізує мікрофлору кишечника. Але цей чай може підвищити кислотність, тому якщо у тебе така проблема є, його не варто пити.


Чай з кульбаб
Він дуже корисний для здоров'я, оскільки сприяє виведенню зайвої рідини з організму. Також він корисний для печінки і перешкоджає здуттю живота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 10.09.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 1639

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: