Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 5 фактів про дієту від "ангелів" Victoria`s Secret

5 фактів про дієту від "ангелів" Victoria`s Secret

Щоб схуднути як "ангели" Victoria`s Secret варто добре попрацювати...

690x304_0xd42ee42d_153553291447159401.jpeg (25.34 Kb)
Основа
Видихніть з полегшенням, тужливий підрахунок і контроль калорій до дієти ангела не має ніякого відношення. У випадку з "ангелами" зниження маси тіла відбувається за рахунок суворого контролю порцій і харчування з переважанням білка. Прийнято вважати, що на тлі мізерних вуглеводів і активних білків можна спалити жир, не втрачаючи при цьому м'язової маси, не голодувати і відчувати себе ситим при меншому обсязі порцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 причини чому ви не худнете

Результат
За статистикою, більшість жінок, які дотримувалися цього методу харчування 13 днів і скидали від 4 до 8 кілограм. Відмінне розвантаження перед майбутніми святами, якщо ви вирішите почати прямо зараз. Дієтологи попереджають: проводити подібні суворі "випробування" можна не частіше одного разу на рік і з дозволу лікаря.

Кількість
Фахівці рекомендують не обмежувати себе в негазованій мінеральній воді кімнатної температури. Особливо вона рятує в моменти підступаючого голоду в перші дні суворого режиму. Пам'ятайте базові правила: не пийте під час і відразу після їжі, а почекайте близько години.

Заборона
"Вселенське зло" на думку розробників дієти ангела - цукор, по суті, єдиний продукт, який категорично не можна споживати під час всього періоду схуднення. Замкніть цукорницю на замок.

Доповнення
Одним спеціальним харчуванням "ангели", звичайно, не обмежуються. Для поліпшення результатів дієти продумайте план фізичних навантажень: аеробіка і силове навантаження мінімум двічі на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 15.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2046

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: