Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 3 способи їсти солодке і не товстіти

3 способи їсти солодке і не товстіти

Всі дівчата мріють їсти солодощі без шкоди для фігури і докори сумління. Так от, є 3 способи ласувати улюбленими цукерками і не переживати за додаткові сантиметри в області талії.

thinkstockphotos-460080945.jpg (21.37 Kb)
1. Обирай правильний час. Всі прості вуглеводи потрібно їсти якомога раніше або хоча б до 3 годин дня. Саме в такому випадку організм встигне витратити все легко отримані з випічки і цукерок калорії на потокову активність і нічого не відправить у запаси. Найкраще їсти солодке до обіду, коли обмін речовин найбільш активний.

2. Рахуй калорії. Вага і розмір солодощів можуть обманювати тебе і навіть маленький шоколадний батончик з горіхами в підсумку виявиться калорійною бомбою. Так що уникай солодощів, що містять горіхи і насіннячка, читай етикетку на упаковках на солодощах, щоб виключити калорійні сюрпризи.

3. Кращий десерт - фрукти і мед. Завжди роби вибір на користь фруктових солодощів, адже солодощі, які містять менше калорій і найбільше корисних речовин, готують переважно з фруктів. Вибирай пастилу, зефір, мармелад. У них немає жиру, вони низькокалорійні, а ще в фруктових солодощах міститься пектин, який виводить з організму важкі метали. Звичайно ж, самим ідеальним варіантом можуть також стати сухофрукти, але тільки не просочені сиропом глюкози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 солодощів, які не завдадуть шкоди фігурі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 03.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2624

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: