Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія, Школа кохання / 6 плюсів та мінусів спільного сну

6 плюсів та мінусів спільного сну

Ти любиш спати разом зі своїм хлопцем у одному ліжку? Пірнути під теплу ковдру, обійняти свого милого і заснути - безцінно. Та які плюси і мінуси чекають на тебе, давай обговоримо разом.

cab617299c6138698d5b3a371f3cf4_shutterstock_1301735.jpg (20.69 Kb)
Поюси спільного сну
Спільний сон - це близькість

Іноді спільний сон вам просто необхідний. Дотики необхідні вам для того, щоб відчувати себе парою, але чи є у вас можливість часто торкатися один до одного протягом дня? Скоріш за все ні. Тому спільний сон - найважливіша частина ваших стосунків, і відмовлятися від нього не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-10 продуктів, які впливають на твій сон

Спільний сон - це спонтанний секс
Дослідження показали, що партнери, які сплять в одному ліжку, частіше займаються любов'ю, що, загалом, абсолютно логічно. Роздільні спальні не мають на увазі спонтанного сексу, а загальне ложе - цілком.

Спільний сон - це спілкування
Спільний сон полегшує комунікацію. Ви обоє вже лягли, але ще не заснули - це прекрасний привід поговорити. У ліжку вас ніщо не роз'єднує, і це налаштовує на довірливу розмову.

Якщо ви спите разом - ти не боїшся
І в цьому немає нічого смішного. Спати на самоті бояться не тільки діти, які придумали собі Буку, а й дорослі жінки в тривожному стані. Якщо цей стан провокує нічні кошмари, спільний сон - умова, яку просто необхідно для нормального життя.

Мінуси спільного сну
Разом складно виспатися

Дорослій людині необхідний спокійний, безперервний сон протягом 7-8 годин. "Я знову не виспалась" - це не жарти: здоровий сон - базова потреба організму, і, якщо її ігнорувати, можна отримати серйозні проблеми зі здоров'ям, аж до клінічної депресії. Тому, якщо партнер заважає тобі спати - хропе, перевертається і стягує з тебе ковдру, спільний сон тобі шкодить. Або йому - якщо все це робиш ти.

Розбіжність біоритмів
Якщо ти - сова, а твій милий - жайворонок, спільний сон перетворюється на муку. Простіше спати окремо, ніж щодня чути запитання "Ну, ти ляжеш вже чи ні?". А потім, коли захочеш спати, намагатися пробратися в ліжко, не розбудивши партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 22.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1828

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: