Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Кар'єра / 3 поради, як зберегти здоров'я на роботі

3 поради, як зберегти здоров'я на роботі

Незручне крісло, запорошене приміщення, нескінченні аврали - офісна робота часто служить причиною різних хвороб і недуг. Щоб зберегти здоров'я на роботі, прислухайся до наших порад.

startup-photos-e1441372711115-1024x683_jpg_pagespeed_ce_sjvvk8q3nm.jpg (25.23 Kb)
Сидяча робота.
Одноманітна поза призводить до застою крові. Результат: варикозне розширення вен і целюліт. Якщо тобі доводиться подовгу сидіти перед монітором комп'ютера, візьми за правило гуляти по 30 хвилин кожен день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Чому тобі потрібен вітамін РР і де його знайти?

Біль в очах.
Науково доведено, що коли ти довгий час працюєш за монітором, ти забуваєш моргати. Щоб захистити очі від пересихання, моргай якнайчастіше, приділяй 5 хвилин в день на зарядку очей і зволожувати повітря в офісі.

Хронічна втома.
Аврали на роботі вбивають в твоєму організмі "гормони щастя", тому ти відчуваєш себе змученою і нещасливою. Щоб прогнати втому, вживай в їжу продукти, які підбадьорять тебе. Наприклад, шоколад або зелений чай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 24.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1640

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: