Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 продуктів, які заважають дієті

5 продуктів, які заважають дієті

Це саме той список продуктів, які уповільнює твої результати.

690x478_1_162ecba1186fd4ae87ee6ec7c87bbb1000x694_0xd42ee42d_92792277514285156.jpeg (14.63 Kb)
Снеки з підвищеним вмістом вуглеводів
Коли ви їсте крекери, сухі пластівці, хліб або рисові хлібці всухом'ятку, організм переробляє їх на цукор, який потім відправляється прямо в кров. Проблема в тому, що після цієї струси, відбувається гіпоглікемія, тобто рівень цукру в крові сильно знижується, а ви відчуваєте голод (незважаючи на щойно знищених упаковку крекерів). Так що наступного разу вибирайте корисні перекушування, поєднуючи шматочок хліба з горіховою пастою або цільнозернові крекери з нежирним сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 фактів про нестачу в організмі заліза

Заморожені продукти
Щоб свіжі інгредієнти якомога довше зберігалися, виробники перед заморожуванням додають в них натрій. А цей натуральний консервант затримує воду в організмі, викликаючи набряки. Так що про легкість говорити тут не доводиться.

Батончики з високим вмістом клітковини
Так-так, клітковина дуже корисна - вона набухає в шлунку, забезпечуючи відчуття ситості, а також абсорбує токсини і зайві жири. Але зовсім необов'язково всю денну норму клітковини (близько 25 грам) отримувати з одного батончика. Клітковина повинна надходити в організм невеликими порціями протягом усього дня. Так що протягом дня при будь-якій можливості хрумтіть овочами та фруктами, які багаті клітковиною від природи.

Знежирені продукти
Нещодавно американські вчені з'ясували, що ми з'їдаємо на 30% більше їжі, якщо в ній мало жирів. І проблема не лише в переїданні (яке, звичайно ж, призведе до зайвих сантиметрам). Виявляється, коли виробники "очищають" продукт від жиру, вони тим самим роблять його позбавленим смаку, що компенсують за рахунок великої кількості цукру.

Коктейлі
Нехай вас не вводять в оману низькокалорійні коктейлі: алкоголь і схуднення - несумісні. Адже в них містяться тільки порожні калорії, нездатні наситити шлунок. Плюс вони не приносять ніякої користі організму, окрім як послаблюють силу волі. Так що якщо ви серйозно ставитеся до схуднення, краще обійтися без коктейлів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 27.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1909

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: