Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 поради, що допоможуть схуднути без дієт

3 поради, що допоможуть схуднути без дієт

Вчені стверджують, що дівчата, які дотримуються строгої дієти, частіше набирають вагу, ніж ті, хто дозволяє собі іноді побалуватися смачненьким.

pohudet-letom-bez-diet.jpg (23.72 Kb)
Їж перед застіллям.
Перед запрошенням на вечерею ти вирішуєш відмовитися від їжі на цілий день. А прийшовши на вечірку, ти поглинаєш все, що попадеться тобі під руку. Щоб не переїдати, краще попередньо перекусити. За годину до вечірки можеш з'їсти шматочок сиру з декількома крекерами або батончик з вівсяних пластівців і сухофруктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-7 продуктів для зимової дієти

Жуй, поки готуєш.
Якщо ти готуєш святковий обід для всієї родини, ризикуєш додати собі пару зайвих кілограмів. Адже кожен маленький шматочок, який ти береш на пробу, містить у собі калорії. Щоб постійно не кидати в рот їжу, жуй жувальну гумку. Так ти зможеш насолодитися приготованими тобою стравами нарівні з іншими.

Не базікай під час їжі.
За статистикою жінки, які мають звичку розмовляти під час обіду, з'їдають на 15% більше тих, хто їсть мовчки. За столом розташовуйся ближче до балакучого приятеля. Він буде розважати гостей розповідями, а ти - насолоджуватися вишуканими стравами без шкоди для фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 06.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1761

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: