Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 рецептів від безсоння

5 рецептів від безсоння

Іноді заснути - надскладне завдання, ось чому ми маємо 5 рецептів від безсоння.

devywka_spit.jpg (21.9 Kb)
1. Щоб швидко заснути, візьміть склянку прохолодної води, додайте в нього одну столову ложку меду і випийте перед сном.

2. Сон прийде швидко, якщо перед сном випити склянку води з додаванням до нього однієї чайної ложки яблучного оцту і трохи меду.

3. Для гарного засипання підходить і ріпа: пару столових ложок натертої на тертці ріпи заливають однією склянкою води, кип'ятять п'ятнадцять хвилин, потім проціджують і випивають отриманий відвар незадовго до сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад як солодко заснути

4. Безсоння боїться настою з селери: візьміть сорок грамів цього кореня, залийте одним літром води (вода повинна бути кип'ячена і вже не гаряча), настоюйте вісім годин. Після гарненько процідіть і приймайте три рази на добу по одній чайній ложці за раз. Так як отриманий настій відразу вжити не вдасться, то зберігайте його в холодильнику.

5. Відмінний засіб від безсоння - овес! Приготуйте вівсяний відвар наступним чином: стакан вівса (можна просто крупу з магазину взяти) заливають одним літром води і варять на несильному вогні до тих пір, поки не википить половина рідини. Потім ретельно проціджують і додають рівно такий же обсяг молока. Знову кип'ятять на слабкому вогні і додають чотири столові ложки меду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 02.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1987

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: