Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 3 ідеї для розгрузочних днів

3 ідеї для розгрузочних днів

Втратити кілька кілограмів ти зможеш, вдавшись до одного з варіантів детокс-дієти, ми пропонуємо тобі аж 3!

400-06736503b_1bbjoj.jpg (43.27 Kb)
1 варіант. Модний
Розвантаження на детокс-коктейлях - один з головних трендів в області органічного харчування і питань схуднення. Ідея полягає в наступному: протягом дня замість звичайних прийомів їжі ти вживаєш зелені смузі і свіжовичавлені соки, а організм у цей час запускає саморегуляцію, отримавши ударну дозу вітамінів і мікроелементів. Влаштувати таке розвантаження можна як самостійно, озброївшись арсеналом з овочевого і фруктового асорті, так і замовивши готовий детокс-набір прямо додому або в офіс. Однак розвантаження на органічних соках підходить далеко не всім, перш ніж бігти до телефону або за блендером, краще проконсультуйся з фахівцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подружитись зі своїм тілом?

2 варіант. Бюджетний
Старі добрі кефірні дні, незважаючи на обурення дієтологів, ніхто не відміняв. За популярністю вони займають друге місце серед всіх інших одноденних очисних методик. Режим в такий день виглядає наступним чином: кожні 2-3 години тобі необхідно випивати 1-2 склянки знежиреного кефіру.
Не обмежуйте себе у воді, проте виключи також інші напої на зразок чаю, кави, соків.

3 варіант. Білковий
Перевага даного сценарію - у легкій переносимості: білок засвоюється досить повільно, що позбавляє від деколи нестерпного при розвантаженні почуття голоду. Крім того, білкове розвантаження - ідеальний варіант для адептів правильного харчування, адже меню тут максимально збалансоване: пісне м'ясо, кисломолочні продукти, а також сирі овочі та зелень (для більш легкого засвоєння білка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 12.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1737

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: