Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 6 геніальних зіркових порад для схуднення

6 геніальних зіркових порад для схуднення

Вони консультуються у кращих тренерів, дієтологів і, що найважливіше, дійсно дотримуються їх рекомендацій. Сьогодні зірки першої величини, моделі Джіджі Хадід, Розі Хантінгтон-Уайтлі та інші розкривають свої секрети стрункості і відмінної фізичної форми для тебе.

kerr_dfghj00.jpg (42.32 Kb)
Джіджі Хадід: Іноді потрібно себе балувати
"Я завжди говорю: "Харчуйся здоровою їжею, щоб залишатися формі, але дозволяй собі бургер, щоб не зійти з розуму".

Розі Хантінгтон-Уайтлі: Починай день правильно
"Як тільки я прокидаюся, змушую себе випити до літра чистої води. Я помітила, що після сну організм часто зневоднений і цей простий ритуал дозволяє привести його в порядок і запустити травні процеси."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що псує твій сон?

Джозефін Скрівер: Очищай організм
"Це прозвучить занудно, але я завжди п'ю гарячу воду з лимоном вранці і перед сном. Це допомагає позбавити тіло від токсинів, і завдяки цьому моя шкіра стала набагато чистіша. Спробуй дотримуватися цього правила два-три тижні і ти насправді помітиш зміни ".

Дрю Берррімор: Просто скороти порції
"Найпростіший спосіб схуднути - їсти менше! Я не хочу повністю відмовлятися від того, що люблю - подібні обмеження змушують тебе хотіти заборонених продуктів ще більше. Краще з'їсти маленький шматочок, задовольнити своє бажання і на цьому зупинитися".

Міранда Керр: дотримуйся правила "80/20"
"Я їм 80% здорової, правильної їжі, а решту 20% залишаю на свої слабкості і шкідливі, але смачні продукти. Я не вірю в тотальне самообмеження і позбавлення себе всіх радощів життя".

Джессіка Альба: Перехитри себе, випиваючи більше води
"Іноді голод - це не голод зовсім, а спрага. Але звичайна вода набридає, вона не має смаку - заміни її кокосовою водою, її аромат надовго відверне тебе від думок про їжу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 19.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2272

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: