Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 правил харчування для легкого травлення

5 правил харчування для легкого травлення

Ділимося з вами секретами того, як смачно їсти і бути здоровою та стрункою!

1212ddff.jpg (180.26 Kb)
Фрукти - тільки окремо!
Фрукти потрібно їсти окремо від інших продуктів, найкраще - в проміжках між основними прийомами їжі. Це викликано наявністю в них фруктози, фруктового цукру. Їсти фрукти потрібно за 30 хвилин до їжі. Виняток становлять лише лимон і лайм, їх можна комбінувати з будь-якими продуктами.

Жири - окремо від овочів з крохмалем!
Дієтологи не рекомендують їсти продукти, що містять високий відсоток жирів (оливки, авокадо, горіхи, сало), разом з крохмальними овочами - такими, як картопля, горох, квасоля, кукурудза, нут, батат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради для краси та здоров'я ніг

Білки - тільки одного виду
В один прийом їжі вживайте тільки один вид білків, причому не важливо, рослинного вони або тваринного походження. Так, наприклад, не треба їсти в один присід яйця і свинячий биток, квасолю і курку, горох і кефір.
 
Крохмаль з білками - табу
Поєднання продуктів, що містять крохмаль, і тих, які містять білок, важко перетравлюється організмом. Тому постарайтеся відмовитися від таких традиційних поєднань, як рис з куркою, вермішель з рибою, гречка з м'ясом. До речі, продукти, що містять одночасно і білок і крохмаль (наприклад, бобові), повільно і важко перетравлюються.

Один прийом їжі - один основний інгредієнт
Плануйте свій раціон так, щоб кожний прийом їжі включав в себе один головний інгредієнт. Наприклад, білок. Або крохмаль. До нього можна сміливо додавати будь-яку кількість зелених овочів без крохмалу. Якщо вам вже дуже хочеться з'їсти картоплю з м'ясом, пам'ятайте, що додатковий інгредієнт повинен складати не більше 10% обсягу порції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 04.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1667

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: