Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 3 ознаки твоєї зацикленості на схудненні

3 ознаки твоєї зацикленості на схудненні

Перевір, чи не зациклена ти на схудненні!

llkloi999.jpg (169.33 Kb)
Ви віддаєте перевагу залишатися голодною замість того, щоб злегка перекусити
А все тому, що ви боїтеся зірватися. Побачивши їжу ви можете втратити над собою контроль і почати заковтувати її, не жуючи, ніби їсте в останній раз в житті.
Альтернатива: Сприймайте прийом їжі як дегустацію: смакуйте кожен шматочок, насолоджуючись смаком страви. Для того щоб відволіктися від великої каструлі з добавкою, можете промовляти, вголос або про себе, свої відчуття від смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які фізичні навантаження найефективніші?

Боротьба між "я не повинна" і "я хочу"
Бачачи смачний десерт, одна частина вашого "я" твердить вам про те, що ви ні в якому разі не повинні його пробувати, а друга волає: "Але я страшенно хочу це!" І яка ваша половинка візьме верх - ще невідомо.
Альтернатива: Запитайте себе: невже ви голодні? Або цей десерт якийсь особливий? Якщо ви дійсно ніколи раніше його не пробували і дуже хочете цього - спробуйте. Але з'їжте рівно половину, а ще краще - пару ложечок. Просто дегустація, нічого більше!
 
Вам байдужий смак їжі
Так-так, для вас найголовніше - це кількість калорій і користь їжі для організму. Ви не можете згадати, коли востаннє з'їли щось смачне, коли отримали задоволення від їжі. Але ви жахливо пишаєтеся тим, що точно знаєте, скільки жирів, білків і вуглеводів в кожній страві!
Альтернатива: Їжа - одне з найсильніших задоволень людини, не лишайте себе радості смачної їжі! Експериментуйте з новими смаками і ароматами - в рамках здорових страв. Ви здивуєтеся, наскільки смачною може бути здорова їжа, якщо вдало підібрати інгредієнти і пропорції!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 06.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1753

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: