Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 причини поганого сну

4 причини поганого сну

Безсоння - це велика проблема.

bessprorp556onitsa.jpg (154.24 Kb)
Занадто багато сну
Якщо ви маєте звичку по неділях спати до полудня, виправдовуючи це тим, що в будні дні встаєте вже дуже рано і хочете нарешті виспатися, майте на увазі: ви можете страждати на безсоння! Наш організм любить рутину і порядок, любить неухильне дотримання графіків, будь то графік харчування або графік сну.

Безлад в спальні
Так-так, уявіть собі: якщо ви ввечері, оглянувши бедлам в своїй кімнаті, вирішили прибратись зранку, ви можете провести безсонну ніч!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому постійно мерзнуть ноги?

ПМС
У передменструальний період жінки, як правило, примхливі, знервовані і відчувають себе нещасними. Справа просто в гормонах: підвищений рівень естрогену таким чином впливає на нашу нервову систему. А ще при ПМС температура тіла трохи підвищується, це також створює проблеми із засинанням.

Фізичні навантаження
Спорт - це прекрасно, але не за півгодини до сну. Фізичні вправи, особливо інтенсивні, збудливо діють на нервову систему, і ми не можемо заснути, хоча фізично відчуваємо себе виснаженими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 08.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1884

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: