Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес / 6 вправ для ідеальної шиї та декольте

6 вправ для ідеальної шиї та декольте

Якщо ти робитимеш цю гімнастику 3 рази на тиждень, скоро побачиш ідеальну лінію декольте і шиї!

bvbvzzaqaz3332.jpg (153.59 Kb)
1. Відкинувши назад голову, злегка відкривши рот. Тягни нижню щелепу вгору, намагаючись закрити рот, а потім повертайся у вихідне положення. Виконуй вправу повільно, максимально напружуючи м'язи шиї. Зроби 10 повторів.

2. Випрями спину, скребти руки на грудях, долоні поклади на плечі. На вдиху, притримуючи плечі руками, тягни шию максимально вгору. У самому верхньому положенні затримайся на 10 секунд і на видиху повернися у вихідне положення. Повторіть 10 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисний салат латук?

3. Випрями спину, плечі розслабте. Опустіть голову вниз. Перекочуй її від плеча до плеча. Зроби 10 рухів, потім відкину голову назад і знову зроби 10 перекатів.

4. Тримай спину і плечі рівно. Повертаючи голову, тягни підборіддя до плеча, затримайся в цьому положенні на декілька секунд і повертайся у вихідне положення, а плечі не піднімай. Повтори це рух в обидві сторони по 5 разів.

5. Виконай попередню вправу, тільки тепер тягнися до силу не підборіддям, а вухом.

6. Витягнувши шию, піднімай підборіддя вгору 10 раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 10.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1610

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: