Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 способів навчитись рано прокидатись

5 способів навчитись рано прокидатись

Для швидкого пробудження та гарного дня ми зібрали 5 порад!

112vvvvf.jpg (146.51 Kb)
1. Вирахуйте свій час відходу до сну
Для цього прислухайтеся до природної сонливості. Як стверджують психологи, час, проведений в ліжку, повинно бути кратно 1,5 (наприклад, 6 або 7,5 години). Саме за такий період змінюються повільна і швидка фази сну. Якщо ви прокинетеся на середині, то не будете відчувати себе відпочившою.
 
2. Виділіть 30 хвилин на підготовку
Наприклад, якщо вам потрібно вставати о 6:00, то ляжте в ліжко о 22:00, щоб заснете близько 22:30. Рідко хто засинає відразу ж, торкаючись головою до подушки. Тому обов'язково враховуйте чарівні півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 варіанти смачних та корисних ліків
 
3. Спокусіть себе на сон
Проведіть в ліжку хвилин 15, повністю розслабившись, закривши очі, а потім приступайте до вечірніх клопотів. Ось побачите - вас набагато швидше здолає сонливість і вам швидше захочеться повернутися в ліжко.

4. Придумайте собі ранкову винагороду
Нехай у вас буде стимул, який надихне вас прокинутися раніше. Наприклад, чашка кави, ванна з пінкою або глава захоплюючої книги, яку вам не терпиться дочитати.
 
5. Протримайтеся місяць
Для розвитку звички прокидатися рано потрібно від 20 до 40 днів. Так що запасіться терпінням, а головне - бажанням. У підсумку через місяць ви будете вставати з ліжка з думкою: "Який прекрасний початок дня!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 21.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2275

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: