Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Похудання / 4 прості прийоми для плоского живота

4 прості прийоми для плоского живота

Не надто важко, проте ой як дієво. Спробуй та переконайся в цьому сама!

0099888ikijjppploi.jpg (150.46 Kb)
1. Пийте кефір
Додайте в своє щоденне меню кефір. Можете пити його як вранці, так і ввечері. Головне правило - вживайте кефір між основними прийомами їжі. Таким чином, ви налагодите роботу кишечника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке булімія?

2. Довше жуйте
Чим ретельніше ви пережовуєте їжу, тим легше вашому організму буде її перетравлювати. А це означає, що шлунок не розтягнеться, і плоский живіт залишиться плоским! Крім того, ретельно пережована їжа швидше дає відчуття ситості.
 
3. Пийте воду
У питанні плоского живота вживання достатньої кількості води дійсно грає роль. Якщо організм відчуває дефіцит води, він починає затримувати рідину в організмі. Живіт в такому випадку завжди збільшується в об'ємі. Тому випивайте щодня близько 1,5-2 л чистої води.

4. Втягуйте живіт
Візьміть за звичку втягувати живіт. Ця порада допоможе не просто прибрати його візуально, але і зміцнити м'язи преса. Експерти радять робити це сетами: пару хвилин напруги - пару хвилин розслаблення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 18.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1934

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: