Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 3 рецепти для мегашвидкого детоксу

3 рецепти для мегашвидкого детоксу

Смак, задоволення та користь у трьох простих рецептах!

2332regtrg.jpg (1.13 Kb)
Afterparty
Неважливо, чи був напередодні бурхливий вихідний або інтенсивний робочий день, почніть ранок з міксу Afterparty, і ваше "сьогодні" складеться вдало. Овочевий сік на сніданок очищає і насичує клітини натуральними мікроелементами. Головний компонент цього соку, буряк, допоможе вивести важкі метали з організму. А лайм підбадьорить і нейтралізує характерний овочевий смак.
1 буряк
2 морквини
2 огірка
пучок салату латук
1 зелене яблуко
сік 1/2 лайма

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачна та ефективна дієта на салатах

Wake Up
Цей підбадьорливий сік допоможе прокинутися і налаштуватися на новий день. Гостроту і прянощі міксу можна регулювати за рахунок кількості імбиру. Основний інгредієнт соку, морква, додасть шкірі здоровий відтінок засмаги навіть якщо ви не були у відпустці. Зелене яблуко добре відтінить смак моркви, а лимон додасть соку свіжості.
4 морквини
1 зелене яблуко
сік 1/2 лимона
імбир

Detox
Всі, хто практикує детокс, точно знають: чим зеленіший сік, тим він корисніший. Пучок шпинату додасть сил і енергії, а селера допоможе впоратися з сезонними хворобами і зміцнити захисні ресурси організму. Цей сік очищає і додає суперсилу, за що дуже подобається чоловікам. Усім дівчатам взяти на замітку і готувати вранці!
2 стебла селери
2 огірка
2 зелені яблука
пучок шпинату
сік 1/2 лимона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 20.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1733

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: