Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 супервправи, що замінять повноцінне тренування

3 супервправи, що замінять повноцінне тренування

Всього три нескладні вправи для ніг і сідниць, які допоможуть повернути тонус м'язів і зроблять твоє тіло струнким і сильним.

efregre43r53.jpg (117.77 Kb)
Діагональні махи
Працюють м'язи ніг, стегон, сідниць і преса.

Лягай на килимок горілиць, коліна зігнуті, ступні і руки на підлозі. Піднімай стегна від підлоги. Спина повинна бути прямою, а м'язи сідниць і преса напруженими. Заведи ліву ногу під праве стегно, ліве коліно вказує наліво. Тепер підніми ліву ногу по діагоналі вгору і вліво і повністю випрями. Вернись в початкове положення. Зроби 2 підходи по 20 повторень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вилікувати прищі на спині?

Бічні випади
Працюють м'язи стегон, квадріцепси, прес і сідниці.

Встань прямо. Зроби випад направо з правої ноги, носки дивляться вперед, коліно зігнуте під прямим кутом, лівою рукою доторкнися підлоги. Переведи вагу тіла на ліву ногу і встань на неї. Зігніи в коліні праву ногу і доторкнися п'ятою сідниць. Зроби 2 підходи по 20 повторень.

Присідання і махи
Працюють м'язи преса, сідниці, внутрішня поверхня стегон.

Постав ноги злегка ширше, ніж на ширині плечей, зігни лікті, тримай руки перед собою. Зроби глибоке присідання, стиснувши м'язи преса і сідниці. Випрями ноги і балансуючи на лівій нозі, зроби мах прямою правою ногою вліво і по діагоналі. Підніми праву ногу так високо, як можеш. Швидко повернися в присід. Для кожної ноги повтори 20 разів. Зроби 2 підходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 30.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2293

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: