Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 вправи для косих м'язів живота

3 вправи для косих м'язів живота

Ще один варіант прокачування м'язів преса. Комплекс вправ розрахований на 8-9 повторів.

34tyjukilkjh.jpg (400.15 Kb)


1. Бічний підйом таза.
Лежачи на боці з упором на руку, витягни прямі ноги разом. Видих - підніми таз так, щоб корпус і ноги були на одній прямій. Вдих - повернися у вихідне положення. Якщо спочатку буде важко, ногу, що лежить на підлозі, зігни під прямим кутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які помилки у тренажерному залі не дають тобі схуднути?

2. Скручування.
Лежачи спиною на фітболі, руки за головою, коліна зігнуті. Видих - потягнися лівим плечем до правого стегна, затримайся в позі на 3-5 секунд. Вдих - повернися у вихідне положення. Видих - повтори в іншу сторону.

3. Човен.
Тепер лягай на спину і підніми ноги, зігнувши коліна під прямим кутом, носки при цьому повинні бути витягнуті. Руки розведи в сторони і поклади долонями вниз. Щільно притиснись спиною до підлоги, на видиху втягни живіт і зафіксуй його в такому положенні. На вдиху нахили коліна вліво, не торкаючись ними підлоги. Стеж, щоб верхня частина корпусу залишалася нерухомою. Видихни і зусиллям косих м'язів преса поверни ноги у вихідну позицію. Виконай вправу в іншу сторону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 16.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1794

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: