Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 здорові поради для всієї родини

4 здорові поради для всієї родини

Для того щоб і ви, і ваші домочадці були здоровими, заведіть в своїй родині здорові звички!

000olkiujhyujkiol.jpg (198.2 Kb)
Не голодувати!
Коливання ваги - річ небезпечна для здоров'я, а щоб її уникнути, чи не морите голодом ні себе, ні своїх домочадців! Нехай у вас в будинку на видному місці завжди знаходяться фрукти, сухофрукти або горіхи - словом, ті продукти, які можна вжити для здорового перекусу.
 
Чіткий графік
Привчіть свою сім'ю до того, що сніданок і обід у вас завжди проходять в один і той же час і по одному і тому ж сценарію. Наприклад, з ранку ви завжди їсте вівсянку або з'їдаєте по ложці льняного насіння. На обід суп - обов'язковий, так само, як і друга гаряча страва. Таким чином ви привчите організм до певного графіку, і це благотворно позначиться на здоров'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів на користь полуниці

20 хвилин в день присвячені спорту!
20 хвилин - це зовсім мало, ви спокійно можете виділити цей час для того, щоб пограти у волейбол на майданчику або зробити ранкову зарядку. Ці 20 хвилин приведуть серцево-судинну систему в тонус, а нервову систему - в порядок, до того ж наситять організм киснем.

Ніякої шкідливої їжі!
Можливо, вам важко буде відмовитися від улюблених чіпсів або картоплі фрі, однак здоров'я вашої сім'ї вимагає від вас дотримання правила: ніякої шкідливої їжі не повинно знаходитися в будинку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 27.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1528

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: