Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Йога / 5 вправ з йоги, які допоможуть швидко заснути

5 вправ з йоги, які допоможуть швидко заснути

Якщо вас мучить безсоння - цей комплекс спеціально для вас!

34refttrgywer.jpg (153.94 Kb)
1. Нахил вперед сидячи. Сукхасана
Асана доступна навіть новачкові. Сядьте на килимок, схрестіть ноги і нахиліться вперед, витягнувши руки. Постарайтеся притиснути руки до підлоги до ліктів. Виконуйте вправу повільно. Якщо відчуваєте напругу в стегнах, підкладіть під себе подушку.

2. Нахил вперед стоячи. Уттанасана
Встаньте на килимок і поставте ноги на відстань 15 сантиметрів один від одного. Нахиліться вперед, витягніть руки і обхопіть долонями щиколотки. Ваші лікті повинні торкатись ваших колін. Якщо розтяжка не дозволяє, нахиляйтеся потроху і згинаючи коліна - напруга в стегнах і під колінами поступово піде. Допомагає зняти головний біль і стрес.

3. Поза дитини. Баласана
Одна з обов'язкових асан на всіх уроках йоги, ця поза допомагає заспокоїти свідомість і позбутися від напруги в тілі. Сядьте на коліна, нахиліться вперед, притисніть лоб і витягнуті руки до підлоги. Робіть повільні, глибокі вдихи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому іноді варто побути на самоті?

4. Поза плуга. Халасана
У цій асан досить постояти п'ять хвилин ввечері, щоб швидко заснути. Покладіть під плечі щось м'яке, рушник або подушку. Ляжте на спину, зробіть "берізку", а потім повільно почніть опускати ноги за голову. Руки або притисніть до підлоги, або підтримуйте себе за спину. Поза покращує кровопостачання.

5. Ноги на стіні. Віпаріта карані
Ідеальна для вечірнього розслаблення. Постеліть килимок біля стіни, лягайте на нього, поклавши прямі ноги на стіну. Розслабтеся, дихайте рівно, для більшого ефекту покладіть на очі маску для сну.

Джерело: elle.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 19.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2602

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: