Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Кулінарія, Корисні поради / 5 продуктів-батарейок

5 продуктів-батарейок

Ранок понеділка завжди важкий. І найважче - це прокинутися і запастись енергією на цілий день. Тому варто звернути увагу саме на ці продукти, які зроблять вас бадьорими за лічені хвилини.

zdorovyi-dieticheskii-zavtrak.jpg (28.62 Kb)
1. Яблука

1367785839_yabloki.jpg (28.76 Kb)

Цей доступний і поширений в наших краях фрукт багатий кверцетином. Не будемо заглиблюватися в усі корисні властивості цієї речовини, лише зазначимо те, що важливо для нас в першу чергу: кверцетин змушує м'язові клітини виробляти більше енергії. Так що перед тренуванням або роботою з'їжте кілька яблук.

2. Банани

svjazka_bananov.jpg (11.59 Kb)

Містять якісні вуглеводи. Причому і "швидкі", і "повільні". Можна вживати їх як до, так і після тренування. Вони багаті калієм в біоактивної формі, який дуже добре засвоюється. А калій відповідає за силу м'язового скорочення.

3. Червоне м'ясо (яловичина, телятина)

13599221_krasnoe-myaso.jpg (28.47 Kb)

Ти здивуєшся, але це зовсім не важка їжа. У м'ясі багато биоактивного заліза, а залізо впливає на акумуляцію в крові кисню. А чим більше кисню в твоєму організмі, тим вище твій тонус. Також в м'ясі міститься креатин, вітаміни групи В, цинк. Щоб червоне м'ясо засвоїлося повноцінно, вживай його з овочами. Але не змішуй з хлібом, кашею, картоплею - ось після такого поєднання тобі і захочеться спати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що говорять моделі про харчування

4. Морепродукти

moreprodukti.png (277.35 Kb)

В молюсках дуже багато природного енергетика - вітаміну В12. До того ж, цей вітамін стимулює роботу мозку. Ще морепродукти містять у великій кількості тирозин. Ця кислота сприяє підвищенню вироблення гормону норадреналіну, а він помітно додасть тобі бадьорості.

5. Яйця

1411807781_7d804639e92e8e8a2262c7d0f14.jpg (21.24 Kb)

Амінокислота лейцин міститься в курячому яйці, відповідає за виробництво енергії при силовій роботі. А вітаміни групи В, яких у яйці чимало, стимулюють виробництво енергії в клітинах організму. Сніданок з 3-4 яєць буквально зарядить тебе енергією з самого ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 17.11.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2683

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: