Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Кулінарія, Корисні поради / 5 продуктів, які підіймають настрій

5 продуктів, які підіймають настрій

Дієтологи вважають, що душевний стан людини на 30% залежить від того, що вона їсть. Щоб підняти собі настрій, вживай у їжу продукти, які описані нижче.

1_525512e02ae76525512e02aeb6.jpg (22.2 Kb)
Червона риба. Тільки в ній є набір жиророзчинних вітамінів А, Dи Є. А ще червона риба містить жирні кислоти омега-3, які допомагають боротися зі стресом.

Банан. Цей тропічний фрукт містить алкалоїд харман, який викликає стан ейфорії. А вітамін С і калій допомагають зняти втому.

polza-i-vred-bananov.jpg (11.52 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уникнути переїдання

Мигдаль. Містить фолієву кислоту, яка захищає від тривоги і стресів. А рибофлавін і магній в цьому горісі синтезують гормон радості.

Сир. У ньому є амінокислоти тирамін, триптамін і фенілетиламін, які піднімають настрій. А вітаміни групи В служать природними антидепресантами.

derzhak.jpg (21.24 Kb)

Насіння. Вони містять вітаміни групи В, які зміцнюють наші нерви. Також в насінні є цинк, який викликає сексуальний потяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 23.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3114

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: