Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 10 способів підняти собі настрій

10 способів підняти собі настрій

Поганий настрій буває у кожного, проте варто правильно його позбуватись.

yak-pridumati-garn-zharti-dlya-dvchat-korotka-teorya-gumoru-dlya-chaynikv_711.jpeg (28.36 Kb)
Слухай улюблену музику.
По дорозі на роботу обов'язково захопи плейер. Спокійний лаунж допоможе тобі розслабитися. А енергійна і аггрессівная музика - викинути негативні емоції.

Нафарбуй губи.
Як стверджують психологи, червона помада допомагає жінкам випромінювати впевненість і привабливість. Захоплені погляди чоловіків піднімуть тобі настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 ознак того, що ти справжня подруга

Смійся.
Не сперечаємося, веселитися, коли на душі кішки скребуть, не хочеться. Але в неосяжних просторах інтернету так легко знайти привід для сміху! Сміливо вивчай всілякі сайти приколів - поки не знайдеш жарт, яка змусить тебе реготати від душі.

Вимкни світло.
За словами вчених, яскраве штучне світло тільки посилить твоє роздратування і стрес. А ось м'яке світло від настільної лампи - допоможе заспокоїтися.

Оточи себе яскравими предметами.
Дослідники довели, що яскраві теплі кольори піднімають наш настрій. Чудовий привід прикрасити своє робоче місце букетом жовтих або оранжевих троянд.

Фантазуй.
Закрий очі і уяви собі місце, в якому хотіла б опинитися. Нехай це буде безлюдний острів в океані, будиночок в селі улюбленої бабусі або ... включи уяву і представ свій ідеальний куточок!

Займися сексом.
Або хоча б подумай про нього. Якщо причина поганого настрою - не в розставанні з партнером, згадай кращу з ваших ночей. Навіть думки про гарний секс змусять твій організм підбадьоритися.

Дихай.
Зроби повільний вдих на п'ять рахунків, потім - такий же довгий видих. Таке дихання допоможе заспокоїтися і налаштуватися на позитивний лад.

Спілкуйся з природою.
В обідню перерву прогуляйся по парку. Якщо є можливість, полеж на траві, подивися в небо. Спілкування з природою - найкращий спосіб позбутися від стресу!

Танцюй, стрибай, рухайся, бігай.
Рух-це і радість, і життя, і щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 04.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1930

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: