Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як надати грудям красиву форму

Як надати грудям красиву форму

Жіночі груди, як відомо, складаються на 90% з жирової тканини. Тому при дотриманні дієти бюст стрімко втрачає в об'ємі. З кожним втраченим кілограмом зайвої ваги, як правило, йде 20 г маси ваших грудей. Повернути колишні форми набагато складніше: недостатньо просто поправитися - швидше за все, ваш бюст буде просто-напросто обвислим. Необхідно виконувати фізичні вправи на підтримання гарної форми грудей.

otzhimaniya.jpg (21.27 Kb)
Зробити високі груди можна і в домашніх умовах. Результат гарантований через 1,5-2 місяці тренувань. Головне - регулярність. Ці вправи просто необхідні всім бажаючим схуднути швидко, щоб втрати «верхніх 90» не були такими очевидними, а також дівчатам після 25 років, які бажають зберегти молодий і "свіжий" вигляд.

"Молитва" (виконуйте вправу 10 разів на день)

Встаньте, ноги на ширині плечей, спина рівна. Вихідна позиція: складіть руки на рівні грудей долонями один до одного. Ця поза нагадує положення, що молиться. Здавіть долоні, напруга має бути сильною. Тримайте тиск 20 секунд, потім розслабтеся, струсніть руки.

"Зарядка бібліотекаря" (повторіть вправу 20 разів на день)

Для виконання цієї вправи необхідно взяти дві книги однакової ваги і форми (або дві гантелі однакової важкості). Встаньте, спина рівна, ноги на ширині плечей, візьміть обважнювачі в руки. Витягніть прямі руки перед собою на рівні грудей, розверніть долоні вгору. Повільно вставайте на носочки і одночасно розводите прямі руки в сторони. Пам'ятайте, що руки повинні бути на рівні грудей. Потім плавно поверніться у вихідне положення, не опускаючи рук і встаючи на всю стопу.

Віджимання (виконуйте вправу 15 разів на день)

Прийміть позу планки (упріться носками ніг і долонями в підлогу, спина рівна, руки перпендикулярно підлозі, долоні знаходяться прямо під плечима). Стежте за своїм становищем: не прогинається в попереку, не опускайте голову і не випинати сідниці. Виконуйте віджимання в трьох конфігураціях залежно від положення долонь. У першому заході (по 5 віджимань кожний захід) поставте руки пальцями вперед, у другому - пальцями назовні, а в третьому - пальці сильно всередину, руки розставлені трохи ширше плечей. Якщо важко віджиматися з прямими ногами, упріться колінами в підлогу і продовжуйте виконувати вправу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фітнес врятує від дерпесії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 01.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3133

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: