Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як привчити себе до спорту

Як привчити себе до спорту

Ви знаєте що фізичні вправи це корисно, але лінь їх виконувати? Детальніше читайте у нашому матеріалі.

vyaapa.jpg (20.14 Kb)
Носіть просторий одяг
Якщо вам необов’язково одягатися офіційно, надягніть кросівки й спортивний костюм, або штани для йоги. Ця проста порада допоможе вам відчути свободу рухів.

Підводьтеся без рук
Ми встаємо зі стільця безліч разів на день. Відсьогодні візьміть за правило підводитися без допомоги рук. Простягніть руки перед собою на висоті плечей (при цьому сідничні м’язи і м’язи пресу скорочуються), і підведіться.

Слухайте свою улюблену музику
Увімкніть свою улюблену музику і принаймні голова почне ритмічно похитуватися. А якщо у вас до того ж хороший настрій, рухи нагадуватимуть танець – чудовий спосіб підняти серцевий ритм і спалити калорії.

Мийте посуд продуктивніше
Чищення зубів чи миття посуду – чудова нагода для того, щоб розім’яти ноги. Стоячи біля раковини, відведіть одну ногу вбік, напружте сідничні м’язи, і стійте так впродовж 30 секунд. Потім такий же рух зробіть іншою ногою. Продовжуйте повторювати ці маятникоподібні рухи доки миєте тарілки, і ваша спина буде в тонусі.

Купіть цей гаджет
Якщо і є пристрій, який, мотивує людей більше за інші, то це простий недорогий крокомір. Знання про кількість зроблених вами на день кроків дуже мотивує. Спершу ви можете тільки глянути на екран увечері, але не встигнете й озирнутися, як вже захочете «побити» учорашній рекорд. Насправді, це може призвести до регулярних тренувань, і ви це полюбите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпростіші вправи для схуднення ніг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 05.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1827

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: